Menu

Haverkort Interieurs

 

10.000 m2 showroom

Bij Feelings Wonen shop je de trends en mix en match je meubels, verlichting en sfeermakers tot jouw interieur. Ontdek de verschillende sferen uit de Feelings Wonen-collectie zoals: Retro Chique, Modern Mix of Industrial Elegance. Stijlen met elkaar mixen: het kan, het mag, het is spannend. En meestal gebeurt het al automatisch omdat je een deel van je meubels inruilt voor nieuwe.

In onze showroom vind je de actuele Feelings Wonen-collectie in een sfeervolle showroom van 10.000 m2 met trendy, eigentijdse en altijd bijzondere stijlkamers. Dat is presenteren! Je kunt je er van alles bij voorstellen. Jouw thuis.

De accessoires en verlichting van Feelings Wonen zijn instore verkrijgbaar bij Mooiweer Styling & Decoratie.

Bezoek onze website

 

Sfeerplaat eettafel Valentino

 

Sfeerplaat relaxfauteuil Brent

 

Alles onder één dak!

Haverkort Interieurs heeft een heel eigen en persoonlijk karakter. We zijn geen woonboulevard, maar wel net zo compleet: van tafels en eetkamerstoelen tot kasten, hoekbanken, loveseats en (relax)fauteuils. Ook voor betaalbaar design, zoals de verrassende, nieuwe collectie van Feelings Wonen, gaat u naar Haverkort! Bovendien kunnen wij uw vloerbedekking, raambekleding en woonaccessoires verzorgen. Haverkort… en dan is het áf.

Naar onze Feelings pagina

 

Kwaliteit voor elk budget

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher of gewoon een leuke hoekbank? Haverkort Interieurs heeft alles in huis voor elk budget. Loopt u zeker onze Feelings Wonen Winkel even door, voor 1001 zeer betaalbare mogelijkheden. Uniek! Een fraaie loveseat, strakke eetkamerstoelen, een verrassende salontafel of een ultracomfortabele relaxfauteuil? Haverkort is uw partner voor de prachtige collectie van Feelings Wonen!

Bezoek onze website

 

Sfeerplaat Decoratie

 

Sfeerplaat bank Florida

 

Persoonlijk advies op maat!

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar interieuradvies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat. Haverkort heeft een heel team van specialisten in huis, onder wie experts op het gebied van Modern Design en Industrial Lifestyle.

Dit alles maakt Haverkort Interieurs de Feelings Wonen winkel bij jou in de buurt!

Graag tot ziens!

Naar persoonlijk advies