Menu

Onze woonstijlen

 

Industrial elegance

Staal, steen, beton, ruw hout en leer bepalen de sfeer van deze stijl. Gecombineerd met donkere, moderne tinten als mos- en olijfgroen, antracietgrijs en cognac. We geven daar graag een elegante touch aan. De industriële stijl is niet meer weg te denken in het hedendaagse interieurpalet. Ruige materialen als staal, steen, beton, ruw hout en leer bepalen de sfeer van deze inrichting. Wij geven daar graag een elegante touch aan: maak kennis met Industrial elegance.

Is Industrial elegance helemaal jouw stijl? Dan kun je met één druk op de knop heel gemakkelijk alle Industrial elegance artikelen vinden.

Industrial elegance

 

Sfeerfoto Industrial elegance

Sfeerfoto Retro chic

Retro chic

Zacht en aaibaar. Kleurrijk en uitbundig. Warm en stijlvol. Dat is Retro chic. Een uitgesproken stijl. Designklassiekers met een moderne, chique twist. Oude tijden herleven met deze woonstijl. Maar dan wel met een moderne, chique twist. Retro chic is een uitgesproken stijl.

Voel jij je thuis bij Retro chic? Bekijk dan nu alle artikelen die een echte Retro chic uitstraling hebben door gebruik te maken van de onderstaande knop!

Retro chic

Modern mix

In de Modern mix vind je veel licht, natuurlijke tinten en ronde vormen. Ook eenvoud, rust en ruimte passen bij deze stijl. Steeds met een verrassende twist, want we houden van spanning in het interieur. Veel licht, natuurlijke, zachte tinten en ronde vormen. Dat is Modern mix. Omdat we van spanning in het interieur houden, vind je in Modern mix altijd wel een afwijkend element. Een stoer detail, strakke lijnen of een industriële touch. Dat maakt de mix.

Zoek jij nog de juiste mix bij jouw thuis? Neem dan eens een kijkje bij al onze Modern mix artikelen door op de onderstaande knop te klikken!

Modern mix

 Sfeerfoto Modern mix

Sfeerfoto Urban Loft

Urban loft

Vlot, stedelijk, groots, eigentijds. Dat zijn de kenmerken van Urban loft. In de basis bestaat het interieur uit neutrale kleuren. Dat zorgt voor rust. Rijke, stoere materialen geven de stijl kracht. Urban loft is als het leven zelf: een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen.

Houd jij helemaal van Urban loft? Wacht dan niet nog langer en bekijk alle Urban loft artikelen via de onderstaande knop!

Urban loft