Menu

Over Feelings Wonen

 

De collectie van Feelings Wonen is een complete, veelzijdige collectie met een sterk onderscheidend vermogen. Bij Feelings Wonen gaat het om jouw interieur. Om gevoel, om sfeer, om gezelligheid. Waar word jij blij van? Waar krijg jij het echte thuisgevoel bij? Feelings Wonen heeft antwoord op al deze vragen!

Onze meubelcollectie bevat zowel artikelen die geproduceerd worden in Europa als in het Verre Oosten. Door onze trendwatchers en stylisten blijven we op de hoogte van actuele trends in de meubelbranche en kunnen we een frisse collectie samenstellen. Onze collectie is met passie en liefde samengesteld. Door de nauwe samenwerking met onze productie partners hebben wij een goede kijk op de kwaliteit en het comfort van onze artikelen.

Houd jij van lichte tinten en zachte materialen? Ben je meer van de felle kleuren en opvallende accessoires? Of passen stoer hout en ruig metaal helemaal bij jou? Iedereen heeft zijn eigen woonstijl. Daarom bieden wij vier woonstijlen die je helpen bij het vinden van jou stijl. Op de onze woonstijlen pagina vertellen wij je meer over de woonstijlen.

Sfeerplaat decoratie artikelen Feelings Wonen

 

Sfeerplaat Brusio hoekbank met model

 

Voeg sfeer toe

Kleinere meubels, kussens, accessoires, kunstwerken, planten en een vloerkleed brengen kleur en leven in je interieur. Onze collectie biedt veel van deze sfeermakers. Kijk ook goed naar de verlichting: waar heb je sfeer verlichting nodig, en waar goed licht voor het lezen of werken? Vergeet niet de persoonlijke touch zoals foto's om de sfeer compleet te maken.

 

Kies jouw stijl

Met de vier woonstijlen van de Feelings Wonen-collectie helpen wij jou om je stijl te vinden. Industrial elegance staat voor stoere materialen met een elegante touch. Modern mix is herkenbaar aan de lichte natuurlijke tinten, ronde vormen en rustige uitstraling. Retro chic laat oude tijden herleven met zijn kleurrijke, warme en rijke uitstraling. Urban loft geeft je een vlotte, stedelijke uitstraling en groots gevoel. Natuurlijk ben je vrij om te experimenteren met de vier woonstijlen en kun je mixen en matchen, om zo je eigen stijl te creëren.

Sfeerplaat Aileen en Geronimo

 

Inspiratie

Om een echt goed gevoel te krijgen bij onze collectie kun je een van de winkels die de Feelings Wonen-collectie bieden bezoeken. Hier hebben we de vier woonstijlen speciaal voor jou opgebouwd. Zo krijg je echt Feelings bij jouw keuzes en doe je nog meer inspiratie op. In de winkels helpen wij je ook graag bij het ontdekken en vormgeven van jouw stijl.

Twee keer per jaar wordt het Feelings Wonen magazine uitgegeven. Hierin wordt de voorjaars- c.q. najaarscollectie gepresenteerd. Daarnaast worden er huis-aan-huis folders uitgegeven, alsmede een aantal Sale-folders. Onze folders kun je ook online bekijken.

 

Nieuwe inspiratieboek Feelings Wonen

 

Ook Feelings Wonen in je winkel?

Heb je een interieur winkel en wil je je collectie verrijken met de Feelings Wonen-collectie? Dat kan! Wij verzoeken je om ons een e-mail te sturen, maar je kunt natuurlijk ook altijd bellen.

Feelings Wonen
[email protected]
+31 (0) 77 3201838
Huiskensstraat 53
5916PN Venlo

 

Contact informatie

Voor al je vragen, opmerkingen, ideeën en klachten kun je ons contact formulier invullen. Wanneer je het formulier hebt ingevuld zullen wij zo snel mogelijk je vraag beantwoorden. Als je liever direct contact met ons wilt, is dat natuurlijk ook mogelijk. Je kunt onze contact informatie terug vinden onderaan het contact formulier.

Contact formulier

 

Werken bij Feelings Wonen

Leuk dat je interesse hebt om bij Feelings Wonen aan de slag te gaan! Helaas hebben wij momenteel geen open vacatures. Wil je tóch aan de slag met onze collectie? Neem dan ook even een kijkje bij een van onze winkels voor eventuele vacatures!