Menu

Modern Mix

header Modern Mix woonstijl Feelings Wonen

 

Woonstijl Modern Mix

In woonstijl Modern Mix vind je veel licht, natuurlijke tinten en ronde vormen. De nieuwste interieurtrends worden gecombineerd met eenvoud en rust. Steeds met een verrassende twist, want zo zorg je voor de juiste balans in je interieur. Dit is woonstijl Modern Mix!

 

Sfeerfoto Willow bank met Rave vloerlamp van rotan en Kyle bijzettafel van fiber cement

 

Van rotan tot paperpulp

Modern Mix kenmerkt zich door lichte tinten, rust en eenvoud. Door hier bijzondere materialen aan toe te voegen, zorg je voor een verrassende twist. Denk bijvoorbeeld aan een vloerlamp van rotan, salontafels van fiber cement, een lampenkap van paperpulp of een schaal van marmer. Zo mooi! Het is dé manier om van je meubels en accessoires echte blikvangers te maken.

Natuurlijke tinten

In de basis zien we in deze woonstijl veel natuurlijke tinten zoals beige, bruin en grijs. Een prachtig, tijdloos kleurenpalet waar je niet snel op uitgekeken raakt. Perfect voor meubels waar je meerdere jaren van wilt genieten. Hou je van kleur? Accessoires zijn perfect om kleuraccenten toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan kussens, vazen, objecten, planten en (kunst)bloemen. Pastellen, terracotta en groentinten passen goed in deze woonstijl.

 

Organische vormen

Organische vormen hebben een hoofdrol in woonstijl Modern Mix. Ze zijn een van de belangrijkste interieurtrends van dit moment. Dat zien we onder meer terug in prachtige banken met een organische vorm. Een ronde bank zit heerlijk: het voelt alsof je wordt omarmt. De rondingen zorgen er daarnaast voor dat je interieur een zachte touch krijgt. Organische vormen zien we ook terug in andere meubels zoals tafels, spiegels en vazen.

Combineren maar!

Natuurlijk kun je onze woonstijlen ook heel goed met elkaar mixen. Zo creëer je een uniek interieur. In woonstijl Modern Mix vind je altijd wel een verrassend element terug. Een stoer detail uit de Retro Chic collectie of een meubel met strakke lijnen uit woonstijl Urban Loft. Of wat denk je van een industriële touch? Zo houd je je interieur spannend.

 

Sfeerfoto Brusio bank met de Kyle salon- en bijzettafel gemaakt van fiber cement

 

Sfeerfoto Geronimo eettafel met organische vormen samen met de Aileen eetkamerstoel

 

Op zoek naar de juiste interieurmix?

Heeft je zithoek een opfrisbeurt nodig of droom je van een grote eettafel voor het hele gezin? Kom langs bij Feelings Wonen! In onze showrooms vind je inspirerende stijlkamers en helpen we je met deskundig advies. Online shoppen kan natuurlijk ook. De complete collectie vind je in onze webshop. Eerst inspiratie opdoen? Bekijk ons inspiratieboek en doe ideeën op voor jouw nieuwe interieur.

Bekijk de Modern Mix collectie!