Menu

Bezorgen & Afhalen

Feelings Wonen maakt gebruik van meerdere opties om je aankopen goed bij jou thuis te bezorgen. Welke optie het beste bij jouw aankoop past, is afhankelijk van de afmeting en gewicht van je aankoop.

Afhalen - gratis

Je kunt je aankoop ook komen ophalen bij Feelings Wonen Online B.V. in Venlo. Wanneer je besluit om je aankoop op te halen moet je er rekening mee houden dat je je aankoop zelf moet vervoeren. Daarnaast willen we je adviseren om goed op te meten of je aankoop wel door de deuren past en de trap op kan.

Wanneer je kiest voor de afhaaloptie, dan zullen wij contact met je opnemen om een geschikt afhaalmoment te plannen.

Drempellevering klein product - € 6,95

Onder deze optie verstaan wij onze kleinste producten. Denk hierbij aan producten uit de categorieën decoratie en textiel. De kleine producten worden altijd tot aan de eerste drempel geleverd.

Bij deze optie word je aankoop niet door de bezorger uitgepakt, niet gemonteerd en niet geplaatst op de gewenste plek in je woning.

Drempellevering middel product - € 34,95

Onder deze optie verstaan wij producten onder de 0,5 m3. Denk hierbij aan verschillende tv-dressoirs, fauteuils en salontafels. De producten die onder deze bezorgoptie vallen worden altijd tot aan de eerste drempel geleverd.

Bij deze optie word je aankoop niet door de bezorger uitgepakt, niet gemonteerd en niet geplaatst op de gewenste plek in je woning.

Drempellevering groot product - € 59,95

Onder deze optie vallen al onze grote producten. Denk hierbij aan banken, tafels, kasten, stoelen en fauteuils. Bij deze optie word je aankoop door onze logistieke partner tot over de eerste drempel geleverd.

Bij deze optie word je aankoop niet gemonteerd.

Full-service levering - € 79,95

Een full-service levering houdt in dat je bestelling uitgepakt, gemonteerd en op de gewenste plaats wordt gezet binnen je woning. De full-service levering is een optie die we aanbieden bij een groep artikelen waarbij kleine montage nog nodig is. Producten die hier onder kunnen vallen zijn banken, fauteuils, tafels en kasten. Deze service wordt door onze logistieke partner uitgevoerd.

Voorwaarde etagelevering

  • De afleverlocatie dient bereikbaar te zijn via een trap of lift waarvan de doorgangen voldoende groot zijn om de producten te kunnen leveren.
  • Diverse kasten/ tafels zijn uitgesloten voor levering op een etage.
  • Bank-elementen vanaf 260 cm kunnen uitsluitend op begane grond geleverd worden.
  • Een verhuislift kan worden ingeschakeld wanneer het product te groot / te zwaar is voor de trap of lift. De verhuislift wordt altijd in overleg met jou ingeschakeld, en de kosten hiervan worden doorberekend aan jou.

Levering België

Woon je in België en wil je graag een van de producten van de Feelings Wonen collectie bemachtigen? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Let op! De bovengenoemde bezorgopties en bijbehorende kosten gelden alleen voor de Feelings Wonen webshop, en kunnen afwijken bij onze winkels.