Menu

Lowik Wonen & Slapen

 

 

De grootste woonboulevard van Oost-Nederland! Bij Löwik Wonen & Slapen vind je alle meubelen en woonaccessoires voor jouw interieur onder één dak. Laat je inspireren door het grootste en meest veelzijdige assortiment meubelen voor jouw woonkamer, slaapkamer en keuken. Je vindt de showroom in Vriezenveen.

Adres: Westeinde 660, 7671 CX Vriezenveen
Openingstijden:

Maandag: 13:30 - 17:30, 10:30-13:30 (alleen op afspraak)
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00-17:30
Zaterdag: 10:0 - 17:30
Zondag: gesloten

Bezoek onze website!

 

Sfeerplaat eettafel Valentino

 

Sfeerplaat decoratie

 

Gratis interieuradvies

Ben je op zoek naar nieuwe meubels, ga je verbouwen of verhuizen en weet je niet zo goed hoe jij je droomhuis moet inrichten? De interieuradviseurs van Löwik Wonen & Slapen helpen jou je woonwensen te vertalen naar jouw droominterieur. Denk hierbij aan passende meubelcombinaties, indelingen, kleuren- en materiaaladvies maar ook aan specifieke wensen zoals bijv. een bank voor lange mensen of juist stoelen die een hogere draagkracht moeten hebben. Samen met jou creëren zij een fijn en comfortabel thuis afgestemd op ieder woonstijl en budget. Plan een gratis en vrijblijvend persoonlijk advies, met of zonder afspraak!

Gratis interieuradvies

 

Een heerlijk dagje uit!

De woonboulevard is meer dan 40.000 m2 groot! Je stapt binnen in een wereld van interieurinspiratie. Met zoveel ruimte hebben ze bij Löwik Wonen & Slapen een uitgebreide collectie meubels en accessoires, zodat je altijd iets vindt dat bij jouw stijl en smaak past. Of je nu op zoek bent naar een complete make-over of gewoon wat nieuwe accenten voor je interieur, bij Löwik ben je aan het juiste adres. Naast alle interieurinspiratie vind je ook brasserie De Fabrik bij ons in de winkel. Geniet van een heerlijk kopje koffie, een lekkere lunch of een welverdiend gebakje. Kom snel langs en ontdek de eindeloze mogelijkheden in onze woonwinkel!

Volg ons ook op onze social kanalen Instagram, Facebook & Pinterest.

 

Sfeerplaat relaxfauteuil Brent