Menu

Novita Gennep

 

Over Novita

Novita is sinds 1956 gevestigd in Gennep en is inmiddels een begrip in de regio en wijde om-geving. Wij hebben een uitgebreide collectie van meubels, karpetten, verlichting, accessoires en daarnaast ook boxsprings. Wij staan voor u klaar om helder en gericht advies te geven en brengen verrassende ideeën.
Inspiratie op of extra hulp nodig? Vraag ernaar in de winkel, wij staan klaar om u verder te helpen. Goed luisteren staat bij ons centraal en wij zorgen dat uw nieuwe interieur aansluit op uw wensen.

Onze passie voor interieur en design is voelbaar in elke hoek van onze winkel. Bij Novita streven we ernaar om uw huis om te toveren tot een persoonlijke oase van comfort en stijl. Of u nu op zoek bent naar dat ene pronkstuk om uw woonkamer compleet te maken, of juist behoefte hebt aan deskundig advies over de inrichting van uw slaapkamer, ons team staat voor u klaar.
Wij geloven dat uw huis een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijkheid en levensstijl, en daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen en behoeften. Samen creëren we een ruimte die niet alleen prachtig is om te zien, maar ook comfortabel en functioneel is.

Neem gerust een kijkje op onze website!

Bezoek onze website

 

Showroom Knibbeler Wonen

 

Showroom Novita Gennep

 

Adres en openingstijden

Wij staan 363 dagen per jaar voor u klaar. Kom gerust eens langs bij onze showroom op de Spoorstraat 146, 6591GW Gennep.

Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Onze showroom

 

Slagen bij Novita

Bij Novita is elke klant uniek en daarom streven we ernaar om een gepersonaliseerde ervaring te bieden die aansluit op uw specifieke voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een tijdloos meubelstuk of een trendy accessoire, wij hebben alles in huis om uw interieur tot leven te brengen.
Kom langs in onze winkel in Gennep of bel ons voor een afspraak. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Novita Wonen en Slapen, waar uw dromen over een perfect interieur werkelijkheid worden.

 

Sfeerplaat decoratie