Menu

Oosterbaan Living

 

Passend deskundig advies

Bij Oosterbaan Living, al meer dan 50 jaar een begrip in de regio Nijmegen en omstreken, vind je de mooiste Feelings meubels! Stap binnen in onze showroom en laat je inspireren door maar liefst 50 prachtig gestylde stijlkamers, elk gevuld met de nieuwste trends en tijdloze klassiekers van Feelings. Onze toegewijde interieurspecialisten staan klaar om je te verwelkomen en te voorzien van het beste advies, zodat jij de perfecte meubels kunt vinden die passen bij jouw stijl en behoeften. Bezoek Oosterbaan Living en ontdek de magie van Feelings meubels in onze showroom!

Bekijk onze openingstijden

 

Showroom Oosterbaan Living

 

 

Showroom Oosterbaan Living 2

 

Ervaar de complete Feelings collectie

We nodigen je graag uit om de Feelings woonstijlen te mixen en matchen in onze showroom! Stap binnen en laat je betoveren door onze prachtige collectie, waar de vier karakteristieke woonstijlen van Feelings tot leven komen: Industrial elegance, Modern mix, Retro chic en Urban loft. Kom langs en ontdek de prachtig samengestelde woonopstellingen, waar je vrij bent om te experimenteren en jouw eigen unieke stijl te creëren. Onze adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte combinatie van Feelings woonstijlen voor jouw droominterieur!

Bekijk onze Feelings collectie!

 

Ervaar de complete Feelings collectie

Bezoek onze Feelings showroom Bij Oosterbaan Living vind je een unieke winkelervaring waar diverse topmerken samenkomen onder één dak. Ontdek onze showroom, die elke zondag geopend is, waar je hartelijk wordt ontvangen met een warme sfeer en een kopje koffie. Bij Oosterbaan Living streven we ernaar om jouw woonwensen te vervullen met hoogwaardige producten en een gastvrije service.

  • Iedere zondag geopend
  • 90+ jaar een begrip in de regio Nijmegen en omstreken
  • Eigentijdse trendy en betaalbare meubels
Contact

 

 

Showroom Oosterbaan Living Willow bank