Menu

Industrial Elegance

Header industrial elegance woonstijl Feelings Wonen

Woonstijl Industrial Elegance

Steen, metaal, hout en leer zijn de belangrijkste ingrediënten voor de woonstijl Industrial Elegance. Aan deze stoere materialen geven wij een elegante twist. Nieuwsgierig? Zo haal je deze woonstijl in huis!

 

Sfeerfoto Industrial Elegance Terrance en Bonnie

 

 

Ruige materialen

Heb je thuis stalen deuren, zwarte accenten, een stoere brick wall of een vloer van beton? Dan word je vast blij van de meubels en accessoires uit de woonstijl Industrial Elegance. Ruige materialen zoals steen, metaal, hout en leer bepalen de uitstraling van deze stijl. Denk aan een eettafel met een robuust houten blad die stevig op z’n metalen poten staat. Of een barkruk van microleer in de kleur cognac. Eindelijk stijlvol zitten aan je kookeiland!

Kleurpalet

Qua kleuren gaat het in deze woonstijl van donkergroen tot antraciet en van cognac tot zwart. Prachtig in combinatie met een lichtere basis. Wie durft geeft een muur een mos- of olijfgroene tint, maar bovenstaande kleuren lenen zich ook goed voor meubels en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan stoelen, sierkussens of wanddecoratie. Een grote (kunst)plant erbij in een robuuste pot en jouw Industrial Elegance interieur is geboren.

Sfeermakers

Ben je bang dat een interieur vol stoere materialen niet gezellig is? Think again! Houten meubels zorgen voor een flinke dosis sfeer. Daarnaast is het de kunst om materialen te mixen en matchen. Heb je een bank of eettafelstoelen met een leren bekleding? Combineer ze met zachte plaids en kussens voor een elegante touch. Of denk eens aan een hoogpolig vloerkleed. Maak het af met persoonlijke items en vintage schatten. En voilà, er ontstaat een prachtig interieur met een verhaal.

Mix en match

Meubels en woonaccessoires in een Industrial Elegance stijl kun je goed combineren met andere woonstijlen. Heel goed, zelfs! Items met een stoer tintje voelen zich ook thuis in woonstijl Urban Loft met z’n natuurlijke kleuren. Rijke, stoere materialen geven deze woonstijl nog meer pit. Of voeg enkele industriële items toe aan woonstijl Modern Mix voor een verrassende twist. Heb je retro meubels in huis? Robuuste materialen passen perfect bij het uitgesproken karakter van deze stijl.

Sfeerfoto met de Oxford bank

 

Sfeerfoto Urban Loft

 

Ook zo’n mooi interieur?

Ben je op zoek naar een nieuwe bank, een eettafel of iets anders voor je interieur? Kom langs in een van onze winkels of shop de collectie online. Wil je eerst inspiratie opdoen, blader dan door ons inspiratieboek en doe ideeën op voor jouw interieur.

Bekijk de Industrial Elegance collectie!