Menu

Banken

Een bank is onmisbaar in je woonkamer en maakt van elke zithoek een gezellige plek. Of je nu op zoek bent naar een hoekbank, een leren bank of een relaxbank: in ons assortiment vind je het allemaal.

Onmisbaar in elk interieur: een bank

Een bank is het stralende middelpunt van je huis. Het is de plek waar je tot rust komt, geniet van een leuke serie en waar je goede gesprekken hebt. Alleen of met je familie en vrienden. Natuurlijk moet de bank bij je woonstijl passen. Een bank kopen doe je daarom niet zomaar en dat begrijpen we maar al te goed. Maak kennis met onze ruime collectie bankstellen in allerlei soorten en maten en kies jouw favoriet!

Verschillende soorten bankstellen

We hebben verschillende soorten banken voor ieder interieur. Het gaat van moderne hoekbanken met organische vormen tot trendy designbanken en van loungebanken voor het hele gezin tot een lekkere relaxbank die elektrisch verstelbaar is. De grootte van je woonkamer, de indeling en het gewenste aantal zitplaatsen zijn bepalend voor het soort bankstel en de opstelling die je kiest. Ben je op zoek naar een 2-zits bank, een 3-zits bank of juist een kleine hoekbank? Dat is allemaal mogelijk.

Een bank voor elke woonstijl

Met een bank kun je je favoriete woonsmaak benadrukken. Door de kleur, het materiaal en de vorm die je kiest, laat je zien wat jouw stijl is. De banken van Feelings Wonen zijn onder te verdelen in vier verschillende woonstijlen:

Heb je een mooie bank op het oog? Maak je zithoek compleet met een fauteuil, een salontafel, en een vloerkleed.

Een bank op maat

Ben je langer dan gemiddeld, wil je een bank die elektrisch verstelbaar is of zoek je een modulaire bank? Bij ons kun je je bank helemaal naar wens samenstellen. Ga je voor een stoffen bank of een microleren bank? Je kunt kiezen uit dertien verschillende stoffen en meer dan 100 kleuren. Het gaat van trendy bouclé en fluweel tot gerecyclede stoffen. Daarnaast kun je de gewenste zithoogte en -diepte, type poot en de afwerking kiezen. Zelfs het type armleuning en het zitcomfort (hard, gemiddeld of zacht) is aan te passen. Zo ontwerp je een bank op maat.

Bank kopen?

Kom proefzitten bij Feelings Wonen! Dan kun je meteen alle stoffen bekijken en voelen. In onze winkels door heel Nederland vind je inspirerende stijlkamers en helpen we je met deskundig advies. Of bekijk de banken collectie online. Veel van onze banken zijn direct uit voorraad leverbaar. Zo kun je meteen van jouw nieuwe bankstel genieten!