Menu

Verlichting

Lampen zorgen voor de finishing touch van een interieur. Hiermee valt of staat de sfeer in je woonkamer en andere ruimtes in huis. De collectie van Feelings Wonen bestaat uit allerlei soorten lampen. Het gaat van hanglampen tot een tafellamp en van vloerlampen tot een bureaulamp. Bekijk de collectie!

Lampen in huis

Lampen zijn ontzettend belangrijk voor het creëren van sfeer en bepalen hoe je een ruimte ervaart. Met de juiste verlichting zet je je interieur in de schijnwerpers. En dat niet alleen: hanglampen, vloerlampen en andere verlichting zorgen ook voor basisverlichting. Als je een boek op de bank leest of aan het koken bent, heb je tenslotte goed licht nodig. Wat je ook zoekt: voor elke kamer in huis hebben wij de juiste verlichting.

De juiste lamp kiezen

Het kan soms best lastig zijn om de juiste lamp te kiezen. Natuurlijk heb je een eettafel lamp nodig. Denk aan één grote hanglamp of juist meerdere lampen. Goede verlichting is in de keuken ook onmisbaar. Een hanglamp in de keuken hangt vaak boven het kookeiland. Een vloerlamp in een zithoek is functioneel en geschikt om een bepaalde hoek uit te lichten, maar kan ook een blikvanger zijn. En vergeet een tafellamp niet: perfect op een dressoir, op een tv-kast of op een nachtkastje.

Hanglampen in allerlei stijlen

Met een hanglamp, eettafel lamp of andere verlichting kun je je favoriete woonstijl benadrukken. Kies je voor glas, hout, rotan of papier-maché? Om de keuze wat gemakkelijker te maken, kun je bij Feelings Wonen lampen zoek op woonstijl. Wat is jouw favoriete stijl?

 

Hanglamp, tafellamp of vloerlamp kopen?

Heb je een mooie lamp gezien? Kom langs in een van onze showrooms om de lamp in het echt te bekijken. In de inspirerende stijlkamers laten onze stylisten zien hoe je lampen kunt combineren in je interieur. Ook voor een interieuradvies of antwoord op je vragen ben je in de showrooms aan het juiste adres. Onze collectie lampen is ook online verkrijgbaar. Zien we je snel?