Menu

Tafels

Ons aanbod eettafels is zeer ruim en geschikt voor alle woonstijlen. Naast een eettafel heb je nog meer tafels nodig in je interieur. Een salontafel kan niet ontbreken in je zithoek. En vergeet een bijzettafel niet, die komt overal in huis van pas. Bekijk nu onze collectie tafels!

Eettafel als middelpunt

Een eettafel is een belangrijke plek in huis. Hier heb je gezellige diners met je gezin, familie en vrienden. Een eettafel wordt ook gebruikt om te werken, spelletjes te doen of om te lezen. Met een paar fijne eetkamerstoelen en een bank voor de eettafel is het een plek waar je heel wat uren doorbrengt. Waarschijnlijk is het niet de enige tafel in huis. Een salontafel en bijzettafel maken je zithoek helemaal af. Handig om een drankje op te zetten en om te stylen met woonaccessoires.

Wat voor tafel kies je?

Wil je een eettafel kopen? Let dan op de grootte, de vorm en de afwerking. Zoek je een tafel voor vier, zes of meer personen? Dat bepaalt de grootte van de tafel. Moet je slim omspringen met de ruimte, dan is een ronde eettafel een must. Of kies voor een eettafel ovaal: een van de interieurtrends van dit jaar. Een rechthoekige tafel is ook populair. Kies zelf hoe de tafelrand wordt afgewerkt en wat voor poten de tafel krijgt. Zo ontstaat een unieke eettafel die niemand anders heeft.

Eettafel hout

De collectie van Feelings Wonen bestaat vooral uit eettafels van hout. Het gaat van blond eikenhout tot de warme tonen van acaciahout. Met een eettafel van hout haal je sfeer en warmte in huis. Ben je op zoek naar iets anders? Denk aan een eettafel van natuursteen of een tafelblad van HPL (High Pressure Laminate). Vaak hebben we er ook een bijpassende salontafel of bijzettafel bij, zodat de tafels in je interieur goed bij elkaar passen.

Een eettafel voor elke stijl

Hou jij van een modern interieur of omring je liever met meubels met een retro tintje? Om het kiezen van een eettafel gemakkelijker te maken, is onze collectie onderverdeeld in vier stijlen:

Eettafel kopen

Wil je een eettafel kopen, zoek je een nieuwe salontafel of een bijzettafel bij de bank? Kom langs bij Feelings Wonen! Laat je inspireren door prachtige stijlkamers en deskundig advies. Onze winkels zitten door heel Nederland. Heb je al een tafel op het oog? Shop ‘m online!