Menu

Verrijk je leefruimte

Op zoek naar de ultieme aanvulling voor je woonruimte? Ontdek nu onze diverse collectie tafels. Of je nu op zoek bent naar een eettafel, salontafel of bijzettafel, wij bieden de perfecte oplossingen om je ruimte compleet te maken. Met ons uitgebreid aanbod, vind je altijd een tafel die goed bij jouw woonstijl past!

Échte natuurlijke schoonheid

Onze houten tafels zijn niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur. Gemaakt van hoogwaardig hout, stralen ze warmte en karakter uit. Kies uit verschillende houtsoorten en afwerkingen om de tafel te vinden die perfect bij jou past.

Lamulux

Voor wie op zoek is naar onderhoudsvriendelijke en moderne tafels bieden onze lamulux tafels de ideale oplossing. Lamulux is stevig en krasvast, maar heeft toch de look and feel van een echte houten tafel.

Personaliseer je tafel

Met ons uitgebreid assortiment vind je altijd de tafel terug die perfect past bij jou persoonlijke stijl! Dit doen we door je te voorzien van verschillende houtsoorten, poten en bladvormen. Zo weet je zeker dat je iets vind dat matched met jouw smaak en interieur.