Menu

Relaxen in stijl

Stel je voor: een fauteuil die niet alleen je persoonlijke stijl weerspiegelt, maar ook top comfort biedt. Zo kom je geheel tot rust! Wij maken dit mogelijk door je een uitgebreide collectie fauteuils aan te beiden. Of je nu verlangt naar ontspanning of elegantie wilt toevoegen aan je interieur, onze fauteuils zijn de perfecte aanvulling op jouw woonruimte.

Fauteuil of relaxfauteuil?

Ontdek ons diverse aanbod aan fauteuils, met zowel relaxfauteuils als vaste fauteuils. Onze relaxfauteuils zijn ontworpen met jouw ultieme comfort in gedachten. Leun achterover en geniet van de verstelbare functies die je de mogelijkheid bieden om volledig te ontspannen na een drukke dag. Maar ook als je op zoek bent naar een fauteuil, zul je merken dat onze collectie geen grenzen kent.

Configureren maar!

Net zoals met onze banken, kun je veel van onze (relax)fauteuils samenstellen naar jou wensen! Zo heb je de keuze uit verschillende stoffen, kleuren, poten en verstelbare hoofd- en voetsteunen. Creëer je eigen unieke stuk met een stijl die bij je past. Zelfs de maat van onze fauteuils kun je aanpassen. We geven je namelijk een keuze uit small, medium en large uitvoeringen! Zo weet je zeker dat jouw fauteuil perfect bij jou past.

Precies voor jou

Of je nu kiest voor het comfort van een relaxfauteuil of de tijdloze uitstraling van een fauteuil, wij streven ernaar om aan al je wensen te voldoen. En met onze collectie, kun je er zeker van zijn dat jouw fauteuil een perfecte match zal zijn met jouw stijl en comfortvoorkeuren. Daarom staan onze winkels altijd klaar om jou zoveel mogelijk te assisteren en informeren over alle mogelijkheden van onze fauteuils. Aarzel dus niet langer om je fauteuil uit te kiezen, en bezoek snel een van onze winkels.